X

Werkgroep duurzaam Schaarsbergen stimuleert duurzame ontwikkelingen in Schaarsbergen. Dat doet de werkgroep op thema-avonden en in publicaties, maar vooral door activiteiten te organiseren. De werkgroep is bereikbaar via mail: duurzaam.schaarsbergen@gmail.com

De werkgroep is in 2017 ontstaan na een dienst over duurzaamheid van Hette Domburg en Ad Paul in de dorpskerk. Ook mensen buiten de kerkgemeeschap sloten zich aan om gezamenlijk duurzaamheid op de kaart te zetten. De werkgroep bestaat momenteel uit 6 leden. Wil je ook helpen om duurzaamheid op Schaarsbergen te stimuleren? Meldt je dan aan als werkgroeplid.

 

 


 

Openluchtbioscoop op Schaarsbergen: Silence of the Tides

Op vrijdag 9 september organiseert werkgroep duurzaam een openluchtbioscoop op het terrein van dorpskerk Schaarsbergen. De hoofdfilm is Silence of the Tides. Daarnaast is er een bijzonder voorprogramma met korte films uit de regio. Behalve een interessant filmprogramma is er ook ruimte voor gezelligheid. Voor €5,50 bestel je een organic cinema foodbox die speciaal voor deze avond is samengesteld. Bezoek aan de openluchtbioscoop is gratis.

Lees meer

rss_feedRSS
123456