X

Dorpskerk Schaarsbergen

Deze kerk is het kerkgebouw van de Protestantse Gemeente te Schaarsbergen. Zij maakt deel uit van de PKN, de Protestantse Kerk in Nederland. De gemeente probeert een open gemeenschap te zijn aan de rand van Arnhem waar stad en dorp elkaar ontmoeten.

Lees meer

Muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen

Muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen-Arnhem bestaat uit een enthousiaste groep muzikanten die midden in de samenleving staat. Sinds 1938 maakt Eendracht actief deel uit van het verenigingsleven van Schaarsbergen, de Hoogkamp, Cranevelt en Alteveer.

Lees meer

Tennisvereniging Schaarsbergen

Tennisvereniging Schaarsbergen is prachtig gelegen in het bos en heeft 6 gravelbanen met verlichting. Je kunt er heerlijk tennissen en genieten van de zon op het terras of in het gezellige clubhuis. Tennissen kun je op elk niveau.

Lees meer

Museum 40 '45

Het Arnhems Oorlog Museum is gevestigd in de voormalige School met de bijbel. Het museum geeft een nauwkeurig beeld van wat er in Arnhem en omgeving tijdens WO II heeft afgespeeld. Naast historisch oorlogsmaterieel omvat de collectie militaire kleding, foto's en documenten. 

Lees meer

rss_feedRSS

Schaarbergen is een actieve gemeenschap met een grote hoeveelheid aan verenigingen, organisaties en initiatieven. Op deze pagina vind je een overzicht, informatie en links naar eventuele eigen websites. Staat jouw eigen vereniging er niet bij? Meldt het aan de redactie