X

Werkgroep duurzaam Schaarsbergen stimuleert duurzame ontwikkelingen in Schaarsbergen. Dat doet de werkgroep op thema-avonden en in publicaties, maar vooral door activiteiten te organiseren. De werkgroep is bereikbaar via mail: duurzaam.schaarsbergen@gmail.com

De werkgroep is in 2017 ontstaan na een dienst over duurzaamheid van Hette Domburg en Ad Paul in de dorpskerk. Ook mensen buiten de kerkgemeeschap sloten zich aan om gezamenlijk duurzaamheid op de kaart te zetten. De werkgroep bestaat momenteel uit 6 leden. Wil je ook helpen om duurzaamheid op Schaarsbergen te stimuleren? Meldt je dan aan als werkgroeplid.

 

 


 

Warmtewandelingen

16 December j.l. werd de eerste warmtewandeling van deze winter gehouden. Johan van Rhenen van Rijn IJssel Energie Coörperatie liep met een groep geïnteresseerden langs 7 huizen.

Lees meer

Terugblik Hier is de Toekomst

Zaterdag 11 september werd door de werkgroep duurzaam Schaarsbergen Hier is de Toekomst georganiseerd. Een event rondom het thema duurzaamheid op het veld voor de dorpskerk. Na anderhalf jaar van beperkingen was het fijn om weer eens gezellig samen te kunnen komen en de blik vooruit te richten.

 

Lees meer

rss_feedRSS
12345678