X

 

 

Alle nieuwsberichten overzichtelijk bij elkaar met het nieuwste nieuws bovenaan.
Heb je een bericht voor de website? Stuur deze met foto (minimaal 600x600 pixels) naar redactie@schaarsbergen.nl

Arnhem Bedankt: Speciaal voor de Arnhemse Vrijwilligers
webredactie
/ Categories: Algemeen

Arnhem Bedankt: Speciaal voor de Arnhemse Vrijwilligers

Onlangs ontving de Dorpsraad onderstaande mail, bestemd voor alle Arnhemse organisaties die gebruikmaken van de diensten van vrijwilligers.

Zaterdag 9 december 2023 is het weer zover: de vierde editie van Arnhem Bedankt, de opvolger van het Arnhems Vrijwilligersgala. Het doel van de avond is alle Arnhemse vrijwilligers te bedanken, in het zonnetje te zetten voor alle belangeloze inzet. Dit jaar is het ook weer de avond waarop de Arnhemse Stadsprijzen voor Vrijwilligerswerk worden uitgereikt door Ahmed Marcouch, de burgemeester van Arnhem, of diens vervanger.
 
Evenals in het verleden organiseren we Arnhem Bedankt in het vertrouwde oude gedeelte van Musis, waar we volop de ruimte hebben voor een verrassend programma vol zang, dans, muziek en spel, waarbij alle consumpties (m.u.v. alcoholische dranken) gratis zijn. 
Vanaf 19.00 uur zijn de deuren van Musis open.
Meer informatie over het programma van deze avond vindt op onze website: www.arnhembedankt.nl, daar vindt u ook achtergrondinformatie over Arnhem Bedankt.


 

Nieuw dit jaar: digitale toegangskaarten.
Dit werkt heel eenvoudig: u mailt al uw vrijwilligers dat ze vanaf  9 november kaarten kunnen bestellen via onganse.nl/arnhem-bedankt/tickets-2023/ .
Daar komen de vrijwilligers op de bestelpagina waar ze per e-mailadres vier gratis kaarten kunnen bestellen. Deze downloaden ze naar hun telefoon of printen ze op papier uit. Hiermee hebben ze toegang tot Musis.

Wilt u een voorbeeldbrief, waarop ruimte is voor uw eigen logo, om naar uw vrijwilligers te sturen? Laat het ons weten via bezoekers@arnhembedankt.nl en het wordt u per omgaande toegestuurd. Op dit mailadres kunt u ook terecht met vragen of opmerkingen. Bellen kan ook: 06-46244832.

Met vriendelijke groet,
Organisatie Arnhem Bedankt
Chris van der Burg
Bezoekerscoördinator

Vorig artikel Woonvisie gemeente Arnhem
Volgende artikel Warmtewandelingen winter '23-'24
318