X

 

 

Alle nieuwsberichten overzichtelijk bij elkaar met het nieuwste nieuws bovenaan.
Heb je een bericht voor de website? Stuur deze met foto (minimaal 600x600 pixels) naar redactie@schaarsbergen.nl

Woonvisie gemeente Arnhem
webredactie
/ Categories: Algemeen, Dorpsraad

Woonvisie gemeente Arnhem

ontwerp woonvisie ter inzage t/m 12 november 2023

Arnhem staat voor flinke opgaven op het gebied van wonen. Er is een groot woningtekort en er moeten de komende jaren veel woningen bij komen. De opgaven voor Arnhem liggen niet enkel in de aantallen, maar ook - en vooral - in de kwaliteit en de leefbaarheid van woningen en wijken. Arnhem streeft naar een eerlijke stad, waar iedere Arnhemmer goed kan wonen.

Van de gemeente site 'Met deze Woonvisie willen we een belangrijke stap zetten waarbij we – met de blik vooruit – inzetten op échte volkshuisvesting. Voor ons staat daarbij het recht op wonen van onze inwoners centraal. Het recht op wonen is voor ons een krachtige belofte die we met vastberadenheid omarmen en waar we verantwoordelijkheid voor nemen. Dat is voor ons allesbehalve vrijblijvend.

De Ontwerp-Woonvisie is nog niet vastgesteld door de gemeenteraad van Arnhem. Hoewel er de afgelopen maanden al veel mensen zijn geraadpleegd, ligt de ontwerpvisie nog vier weken ter inzage. Tot en met 12 november 2023. 
'In deze periode kunnen belanghebbenden en geïnteresseerden vragen stellen over de Ontwerp-Woonvisie, een gesprek met ons aangaan, of een (schriftelijke) zienswijze indienen. U kunt voor al deze zaken contact opnemen via wonen@arnhem.nl.
Na deze periode zal de (al dan niet gewijzigde) ontwerp-Woonvisie ter besluitvorming worden aangeboden aan de gemeenteraad.’

Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente Arnhem.

Vorig artikel Open dag Elver
Volgende artikel Arnhem Bedankt: Speciaal voor de Arnhemse Vrijwilligers
313

Bijlagen