X

 

 

Alle nieuwsberichten overzichtelijk bij elkaar met het nieuwste nieuws bovenaan.
Heb je een bericht voor de website? Stuur deze met foto (minimaal 600x600 pixels) naar redactie@schaarsbergen.nl

Event date: 14-11-2023 20:00 - 22:00 Export event
Relatieconcert Vliegbasis Deelen
webredactie
/ Categories: Algemeen

Relatieconcert Vliegbasis Deelen

‘The Jukebox’ start om 20:00 uur in het Schaffelaar Theater, Theaterplein 1 3772 KX Barneveld

Als omwonende van vliegbasis Deelen weet u als geen ander wat het betekent om naast een militaire vliegbasis te wonen. Om onze operationele taken te kunnen volbrengen, trainen en oefenen we met onze helikopters. U ziet en hoort ons regelmatig. Naast het geluid van gevechts- en transporthelikopter laten we u ook graag een heel ander geluid horen.

Commandant Defensie Helikopter Commando, Pier Schipmölder, nodigt u van harte uit om het relatieconcert op dinsdagvond 14 november 2023 bij te wonen. Het concert wordt verzorgd door het Orkest Koninklijke Luchtmacht.

Wij zijn blij u te mogen ontvangen voor een spetterende avond bij ‘The Jukebox’, waar u samen met het orkest de speellijst bepaalt. Kies een tophit uit uw jeugd, laat de mooiste filmtrack spelen, beleef uw favoriete meezinger of romantische love-song. Breng uw stem uit en geniet van de gekozen muzikale hoogtepunten. Onder leiding van Jasper Staps en ondersteund door veelzijdige vocalisten ontstaat live een programma dat elk concert uniek maakt.

Aanvang concert en toegangskaarten
‘The Jukebox’ start om 20:00 uur in het Schaffelaar Theater, Theaterplein 1, 3772 KX Barneveld. De deuren van het theater openen om 19.15 uur.
Toegangskaarten voor het concert kunt u kosteloos via de website van het theater, www.schaffelaartheater.nl, reserveren. Bent u of iemand uit uw gezelschap slecht ter been en wilt u gebruik maken van een rolstoelplek? Neem dan per mail contact op met het theater, kassa@schaffelaartheater.nl

Wij kijken ernaar uit u op 14 november te verwelkomen.
 

79