X

 

 

Alle nieuws overzichtelijk bij elkaar met de nieuwste berichten bovenaan. Heb je een bericht voor de website? Stuur deze met foto (minimaal 600x600 pixels) naar redactie@schaarsbergen.nl

Energiescan voor woningeigenaren
Han Savelkoel
/ Categories: Duurzaamheid

Energiescan voor woningeigenaren

Energiescan voor woningeigenaren

U wilt graag uw woning energiezuiniger maken, maar waar begint u? Is uw woning wel geschikt voor een warmtepomp? U denkt dat uw woning best goed geïsoleerd is, maar is dat ook echt zo? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Vraag de Woning Energiescan aan.

  

Gratis advies om uw woning te verduurzamen

De Energiescan is voor woningeigenaren die aan de slag willen met grotere maatregelen om hun woning energiezuinig te maken. Met een Energiescan krijgt u een onafhankelijke coach van Rijn en IJssel Energiediensten op bezoek die uw woning onderzoekt en u adviseert over te nemen energiemaatregelen. Voor woningeigenaren van de gemeente Arnhem is de Energiescan gratis.

 

Aanvragen

Ga voor meer informatie en aanvragen naar www.regionaalenergieloket.nl/arnhem. Bij het Energieloket Arnhem helpen we u graag verder bij uw verduurzamingsplannen. Heeft u een vraag? Neem contact op met het Energieloket Arnhem via vragen@regionaalenergieloket.nl of 088 - 525 4110.

Vorig artikel Kledingruilmarkt Koningsdag
Volgende artikel Recreatiezoneringsplan Veluwe
100