X

 

 

Alle nieuwsberichten overzichtelijk bij elkaar met het nieuwste nieuws bovenaan.
Heb je een bericht voor de website? Stuur deze met foto (minimaal 600x600 pixels) naar redactie@schaarsbergen.nl

Kledingruilmarkt Koningsdag
webredactie
/ Categories: Duurzaamheid

Kledingruilmarkt Koningsdag

Ruil wat je niet meer draagt

Iedereen heeft wel enkele kledingstukken in de kast liggen die nooit meer gedragen worden. Het past niet meer, je vindt het niet meer mooi of je hebt nog 5 vergelijkbare kledingstukken. Toch kun je anderen er heel vaak blij mee maken en misschien vind jij de ongebruikte kleding van een ander helemaal het einde. Kleding ruilen is niet alleen supergezellig, het is ook nog eens leuk voor je portemonnee. Daarbij boek je milieuwinst als je kleren ruilt in plaats van koopt. Als minder mensen kleding kopen, hoeven kledingfabrikanten minder te produceren. Dat scheelt in grondstoffen, energieverbruik en dus uitstoot.

Waar en wanneer

Op Koningsdagmarkt bij de kerk in Schaarsbergen staat een kraam waar je kleding kan ruilen en is er ook gelegenheid om de kleding te passen. Kleding mag van te voren gedoneerd worden, maximaal 10 stuks. Dit kan op 24 en 25 april tussen 18:00 en 21:00 uur bij de Kemperbergerweg 723e, maar uiteraard is ruilen op de dag zelf ook een optie!

Alle kleding is welkom (kinder-, dames- en herenkleding), op voorwaarde dat 't schoon, heel en niet verwassen is. Denk ook aan accessoires als sjaals, tassen, schoenen en bijvoorbeeld riemen. Badkleding en ondergoed wordt niet aangenomen.

Kleding ruilen: niet duur, wel duurzaam!

 

Vorig artikel Koningsdag
Volgende artikel Energiescan voor woningeigenaren
466