X

 

 

Alle nieuwsberichten overzichtelijk bij elkaar met het nieuwste nieuws bovenaan.
Heb je een bericht voor de website? Stuur deze met foto (minimaal 600x600 pixels) naar redactie@schaarsbergen.nl

Koningsdag
Han Savelkoel
/ Categories: Algemeen

Koningsdag

100e Koningsdag op Schaarsbergen

Een van de jaarlijkse hoogtepunten op Schaarsbergen is het meest vriendelijke en gezellige Koningsfeest van Nederland. De Schaarsbergense Koninginne- en Koningsfeesten zijn legendarisch.

Op het zonovergoten feestterrein bij de dorpskerk, Kemperbergerweg 804, organiseert de Oranje Vereniging ook dit jaar weer een fantastische, afwisselende middag voor jong en oud. Met ca 25 kramen, een kleedjesmarkt, bungeetrampoline, schieten en stormbaan. Of neem een kijkje bij de Oude Ambachten. Even een blik terug in de tijd, tenslotte vieren we voor de 100e keer Koningsdag op Schaarsbergen!!

Voor de allerkleinsten is er een super gezellig kinderplein met een zandbak, springkussens, schminken, knutselen verzorgd door KWA en uiteraard eten en drinken. Wat dacht je van een suikerspin? Voor de dorstigen een hongerbuiken is er natuurlijk onze 6-sterren Horeca met uitsluitend topkoks en topbediening. Ook zorgen wij voor een zeer ontspannen muzikale omlijsting.

De middag begint volgens een eeuwenoude traditie met de fantastische optocht van kinderen (en hun ouders) met hun versierde fietsen, steps, karren etc..

LET OP!!!!
NIEUWE STARTLOCATIE, De Muziekkapel op het feesstterrein.
Vanaf 13:00 gaan we hier verzamelen en rond 13:15 vertrekken de vrolijke optocht achter het trompetterkorps van Stal Mansour aan voor een feestelijke ronde om het feesstterrein.

Volgende artikel Kledingruilmarkt Koningsdag
384