X

 

 

Alle nieuws overzichtelijk bij elkaar met de nieuwste berichten bovenaan. Heb je een bericht voor de website? Stuur deze met foto (minimaal 600x600 pixels) naar redactie@schaarsbergen.nl

Event date: 2-10-2022 16:00 Export event
PODIUM 3D muziek
webredactie
/ Categories: Algemeen

PODIUM 3D muziek

kunst én poëzie in één voorstelling

ARNHEM – Zondag 2 oktober vindt in Arnhem PODIUM 3D plaats. Drie kunstenaars bundelen met PODIUM 3D de drie dimensies muziek, kunst en poëzie. Beeldend kunstenaar Miriam van der Linden (Dieren), dichter Lammert Hoeve (Rozendaal) en gitariste/zangeres Jacqueline Snel (Gaanderen) starten ieder met eigen werk, waar de andere disciplines op reageren. Er zijn acht 3D thema’s, ieder bestaand uit een schilderij, een muziekstuk én
een gedicht. Deze thema’s laten de kunstenaars tijdens de PODIUM 3D-voorstelling zien en horen. De voorstelling is in Dorpskerk Schaarsbergen, Kemperbergerweg 806 in Arnhem en begint om 16.00 uur. De toegang bedraagt 15 euro, inclusief consumptie na afloop.

Jacqueline Snel (Gaanderen) speelt vanaf haar 9e gitaar, studeerde klassiek gitaar aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en zingt luisterliedjes. In haar optredens wisselt ze de liedjes af met gitaarsolo's. Snel is ook actief als uitvaartgitariste en gitaardocente.

Miriam van der Linden (Dieren) verbeeldt het onbenoembare in haar schilderijen en papierkunst. Ze is voortdurend op zoek naar de essentie en achtergrond van wat ze ziet en beleeft. Van der Linden schept haar eigen papier en heeft regelmatig exposities en workshops.

Lammert Hoeve (Rozendaal) vertaalt zijn belevenissen en waarnemingen in gedichten. Zijn gedichten zijn humorvol en hebben doorgaans een dubbele lading. Hoeve won diverse poëzieprijzen. In zijn voortuin staat altijd een gedicht, zo is hij 'dichter aan de weg'.

Kaarten zijn voor 15 euro verkrijgbaar bij de ingang. Voorverkoop (14 euro) tot één dag voor de voorstelling via info@snelopgitaar.nl of bellen naar 06 22488503.

PODIUM 3D is ook te zien in Laag-Soeren (25-09), Etten Gld (30-09), Doesburg (14-10), Ellecom (16-10), Rozendaal (23-10) en Bronkhorst (29-10). Meer informatie over PODIUM 3D op www.snelopgitaar.nl.

65