X

 

 

Alle nieuws overzichtelijk bij elkaar met de nieuwste berichten bovenaan. Heb je een bericht voor de website? Stuur deze met foto (minimaal 600x600 pixels) naar redactie@schaarsbergen.nl

Event date: 11-5-2022 14:00 - 16:00 Export event
Informatieve wandeling paden van Schaarsbergen op 11 mei
Beheerder Website
/ Categories: Algemeen

Informatieve wandeling paden van Schaarsbergen op 11 mei

onder begeleiding van Arnhemse boswachters

Korte terugblik bijeenkomst 10 maart 2022
Tijdens de bijeenkomst over de Schaarsbergse paden op 10 maart j.l. is het recreatiezoneringsplan toegelicht. Het plan richt zich op natuurherstel door een balans tussen natuur en recreatie te zoeken. Daarnaast is gesproken over de padenstructuur in de bossen van Schaarsbergen. Dit gesprek krijgt nog een vervolg. De uitnodiging hiervoor zal op een later moment worden aangekondigd.

Uitnodiging om mee te wandelen
Tijdens de bijeenkomst in maart is gebleken dat er nog veel vragen zijn over de wandelpadenstructuur. Daarom nodigt gemeente Arnhem geinteresseerden uit voor een wandeling in Schaarsbergen op woensdag 11 mei om 14:00 uur. In kleine groepen wordt onder begeleiding van de boswachters van Arnhem door het bos gewandeld. Tijdens de wandelin is er alle ruimte om vragen over de paden en het bos te stellen. De wandeling start  om 14:00 uur bij parkeerplaats Casa Nova (Kemperbergerweg 194 te Arnhem).

Aanmelden
Wandelt u mee? Meld u dan uiterlijk 9 mei aan via saskia.veenstra@arnhem.nl.

151