X

 

 

Alle nieuwsberichten overzichtelijk bij elkaar met het nieuwste nieuws bovenaan.
Heb je een bericht voor de website? Stuur deze met foto (minimaal 600x600 pixels) naar redactie@schaarsbergen.nl

Muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen
Beheerder Website
/ Categories: Verenigingen

Muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen

Onze muzikanten komen uit heel Arnhem en omstreken. In een goede sfeer en samenwerking voeren we met een leuke groep muzikale mensen de meest uiteenlopende concerten en optredens uit. Eendracht is een orkest waar naast koperinstrumenten als Trombone, Bugel, Trompet, Bariton, Hoorn en Bas, ook Saxofoons, Slagwerk, Piano en Basgitaar onderdeel zijn van de bezetting. Sinds 2015 staat het orkest o.l.v. Jos Jansen. 

Naast les in Algemene Muzikale Vorming (AMV), waar kinderen kennis maken met de basisbeginselen van muziek en instrumenten, geven gediplomeerde docenten ook muzieklessen op alle instrumenten van de fanfare. Vanaf 7 jaar kunnen kinderen al beginnen op de blokfluit en vanaf 8 jaar op een heus instrument.

Alle (jeugd)leden die een half jaar of langer les bij ons hebben nemen plaats in het jeugdorkest JES! Arnhem. Op deze manier kunnen ze meteen ervaren hoe leuk en gezellig het is om samen muziek te maken. Ons jeugdorkest staat onder leiding van Jasper Arts. 

Ben je benieuwd naar onze vereniging? Kijk dan eens op onze website: www.eendrachtschaarsbergenarnhem.nl of kom gerust een keer kijken op één van onze concerten of repetities! Iedere donderdagavond repeteert eerst het jeugdorkest van 18.30-19.30 uur en van 20.00-22.00 uur het grote orkest. De repetities en opleiding vinden plaats in ons verenigingsgebouw De Lariks aan de Kemperbergerweg 815 in Schaarsbergen

327

Bijlagen