X

 

 

Woeste Gronden is de naam van de mooiste dorpskrant van Nederland. Woeste Gronden komt vier keer per jaar uit en staat boordevol interessante artikelen over Schaarsbergen en haar bewoners. Op deze pagina kan je door het archief van dorpskranten bladeren.

Heb je een suggestie voor Woeste Gronden, stuur dan een mail naar dorpskrant@schaarsbergen.nl
Houd rekening met de deadlines. 15 januari voor het maartnummer, 15 april voor het juninummer, 15 juli voor het septembernummer, 15 oktober voor het decembernummer.

Energiescan voor woningeigenaren
Han Savelkoel
/ Categories: Duurzaamheid

Energiescan voor woningeigenaren

Energiescan voor woningeigenaren

U wilt graag uw woning energiezuiniger maken, maar waar begint u? Is uw woning wel geschikt voor een warmtepomp? U denkt dat uw woning best goed geïsoleerd is, maar is dat ook echt zo? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Vraag de Woning Energiescan aan.

  

Gratis advies om uw woning te verduurzamen

De Energiescan is voor woningeigenaren die aan de slag willen met grotere maatregelen om hun woning energiezuinig te maken. Met een Energiescan krijgt u een onafhankelijke coach van Rijn en IJssel Energiediensten op bezoek die uw woning onderzoekt en u adviseert over te nemen energiemaatregelen. Voor woningeigenaren van de gemeente Arnhem is de Energiescan gratis.

 

Aanvragen

Ga voor meer informatie en aanvragen naar www.regionaalenergieloket.nl/arnhem. Bij het Energieloket Arnhem helpen we u graag verder bij uw verduurzamingsplannen. Heeft u een vraag? Neem contact op met het Energieloket Arnhem via vragen@regionaalenergieloket.nl of 088 - 525 4110.

361