X

 

 

Woeste Gronden is de naam van de mooiste dorpskrant van Nederland. Woeste Gronden komt vier keer per jaar uit en staat boordevol interessante artikelen over Schaarsbergen en haar bewoners. Op deze pagina kan je door het archief van dorpskranten bladeren.

Heb je een suggestie voor Woeste Gronden, stuur dan een mail naar dorpskrant@schaarsbergen.nl
Houd rekening met de deadlines. 15 januari voor het maartnummer, 15 april voor het juninummer, 15 juli voor het septembernummer, 15 oktober voor het decembernummer.

Lezing: De Natuurrijke Tuin
Han Savelkoel
/ Categories: Duurzaamheid

Lezing: De Natuurrijke Tuin

Hoe maak je een tuin die goed is voor mens, plant en dier?

23 maart 19.30 uur in het Dorpshuis Schaarsbergen
Graag aanmelden: duurzaamschaarsbergen@gmail.com

Tuinen kunnen een belangrijke rol spelen voor de biodiversiteit in onze eigen omgeving. Daar kan jij aan bijdragen door je eigen tuin natuurvriendelijk in te richten. Maar hoe doe je dat?

Werkgroep duurzaam Schaarsbergen organiseert een avond waarin de natuurrijke tuin centraal staat. Moniek de Bakker [Tuin van de buren] en Anthonet van Bergenhenegouwen [Bloemen in de tuin] komen vertellen over hoe je kunt werken aan een natuurrijke tuin. Ze gaan in op de bodem, de inrichting en de beplanting en geven daarbij inspirerende voorbeelden. En natuurlijk is er ook tijd voor vragen.

Wil jij jouw tuin ook natuurvriendelijk maken, maar weet je niet goed waar te beginnen? Kom dan naar De Natuurrijke Tuin. Er zijn een beperkt aantal plaatsen, dus meld je van tevoren aan: duurzaamschaarsbergen@gmail.com

401